Solar vertical

Salon Solar Iasi Sei Bella, solar vertical, bronz, bronzare solar, uv, creme protectie solara

Salon Solar Sei Bella Iasi


Bronzarea la solar difera de bronzarea naturala prin timpul de expunere si prin modalitatea de control a razelor UV, tocmai pentru a reduce pericolul de provocare a arsurilor. Daca pentru un bronz natural sanatos trebuie sa stam la plaja doar dimineata pana la ora 10.30 -11.00 si dupa-amiaza, dupa ora 16, pentru a ne feri de razele inflarosii, solariile filtreaza razele ultraviolete.
De asemenea, bronzatul la solar permite o expunere completa iar rezultatul este un bronz mai uniform.
In plus s-a constatat ca expunerea la razele UV controlate are un efect pozitiv si asupra psihicului uman: reduce starile depresive, elimina stresul, relaxeaza si actioneaza asupra bunei dispozitii.
Expunerea la solar trebuie facuta repetitiv, la intervale mici de timp. Se incepe cu sedinte de 6-8 minute si se ajunge la 10-12 minute, dupa cateva saptamani.

Beneficiile bronzarii la solar:
- ajuta la fixarea calciului in organism si la formarea vitaminei D3 care previne osteoporoza
- intareste sistemul imunitar
- regleaza metabolismul
- boli de piele precum acneea, psoriazisul sau neurodermatitele sunt tratate cu succes cu ajutorul razelor ultraviolete
- rezultatul este o piele frumoasa si catifelata

Sfaturi atunci cand mergeti la solar:
- inainte de a merge la solar este recomandat sa faceti un dus pentru a indeparta orice produs cosmetic si sa va scoateti bijuteriile
- tineti ochii inchisi si purtati ochelari de protectie pe toata durata expunerii
- zonele mai sensibile ale pielii, alunitele si petele cu un pigment mai pronuntat trebuie acoperite cu crema protectoare
- dupa expunere pielea trebuie hidratata cu un lapte de corp

Pentru un bronz uniform salonul Sei Bella Iasi va recomanda un solar vertical de mare putere. Solariile verticale sunt recomandate intrucat nu veti intra in contact cu zone atinse de alte persoane.
Solarul Vega are contor si sistem de avertizare pentru numarul orelor de functionare si data schimbarii neoanelor. Un neon UV care a depasit limita orelor de functionare nu are eficienta garantata de producator.
Colectivul salonului Sei Bella Iasi urmareste atent si inlocuieste la timp neoanele si consumabilele, astfel incat sedintele de bronzare cuprinse intre 6 - 12 minute au rezultate uimitoare.