Mesoterapie

mezolifting, intinerire, albire, antiacnee, anticearcan, hidratare/luminozitate, tonifiere faciala, revitalizare celulara, postcicatrizare, Tratamente corporale: anticelulitic, lipoliza profunda/superficiala, tonifiere, reductor, revitalizare celulara, intinerire, postcicatrizare, fermitate, vasculare, atenuare vergeturi simple sau rosii, Tratament contra calvitiei.

Salon Mesoterapie Sei Bella Iasi


Mesoterapie sau Mezoterapie?
Cuvintul original din franceza este mesotherapie, desi in SUA se spune mesotherapy. Deseori se greseste spunindu-se mezotherapy, misotheray, meso therapy sau mesatherapy.
Mesoterapia este una din cele mai de succes metode in tratarea celulitei, in ziua de azi. Celulita este o conditie a pielii ce afecteaza peste 90% din toate femeile peste 20 de ani. Mesoterapia este folosita si pentru reducerea grasimii, pierderea greutatii, a celulitei si pentru alte indicatii non-cosmetice.

Ce este Mesoterapia?
Mesoterapia este o tehnica dezvoltata de dr. Pistor in Franta in urma cu 50 de ani.
Procedura a fost folosita pentru a reduce in mod dramatic celulita si grasimea din anumite zone localizate ale corpului. Initial metoda consta in introducerea pe cale injectabila a unei mici doze de medicamente , vitamine sau suplimente, numit cocktail, in tesuturile conective ale pielii (numite mesoderm).

Ce aduce Sei Bella nou?
Un aparat de mosoterapie virtuala fara ace, fara intepaturi.
Mezoterapia virtuala presupune un masaj asigurat de un aparat special care dilata porii pielii cu pana la 400% determinand accelerarea asimilarii substantelor active aplicate pe aceasta. Urmarea: substantele ajung mult mai rapid in mezoderm, stratul pielii responsabil cu aspectul acesteia.

De cate sedinte am nevoie pentru a avea rezultate vizibile?
Numarul de sedinte depinde de severitatea problemei pe care o tratam (4-10 sedinte). In cele mai multe cazuri se vede rezultat de la prima sedinta. Frecventa sedintelor pana la obtinerea rezultatului dorit este la intervale de 7-14 zile. Durata unei sedinte e de 30-45 de minute.

Ce tipuri de tratamente avem?

Tratamente faciale

- mezolifting ( incetinirea procesului de imbatranire al pielii)
- intinerire
- albire
- antiacnee
- anticearcan
- hidratare si luminozitate
- tonifiere faciala
- revitalizare celulara
- postcicatrizare

Tratamente corporale

- anticelulitic
- lipoliza profunda
- lipoliza superficiala
- tonifiere
- reductor (strange pielea )
- revitalizare celulara
- intinerire
- postcicatrizare
- fermitate
- vasculare
- atenuare vergeturi simple sau rosii

Tratamente contra calvitiei


Care sunt diferentele fata de alte metode?
Lipoaspiratia este singura alternativa pentru indepartarea grasimii localizate din arii restrinse; lipoaspiratia fiind o procedura invaziva ce necesita internare, recuperare si prezinta anumite riscuri, in timp de mesoterapia este o procedura neinvaziva ( nechirurgicala). Liposuctia poate implica cicatrici, si dureri postoperatorii ce pot dura cateva saptamani.
Tratamentul pentru celulita prin mesoterapie actioneaza rapid la nivelul celulelor de sub piele spre deosebire de tratamentele cu diferite creme al caror efect este promis dupa intervale mari de timp.
Medicamentele orale produc efecte secundare nedorite, in schimb, prin mezoterapie, se poate aborda problema exclusiv local.

Cui nu-i este recomandat sa apeleze la mesoterapie
Femeile gravide si cele care alapteaza nu pot beneficia de acest tratament.