Frizerie

tuns barba, tuns mustata, suvite, vopsit, tuns plastic, man hair style

Salon Frizerie Sei Bella Iasi


Salonul de frizerie Sei Bella Iasi va ofera urmatoarele servicii:

- Tuns clasic
- Tuns plastic( include spalat si masaj )
- Suvite
- Vopsit
- Tuns barba
- Tuns mustata
- Tuns cioc
- Spalat
- Gel / Spuma
- Tratament NIOXIN ( Detalii... )

--------------------------------------------------------------------

Tratament NIOXIN:

Solutia pentru un par cu aspect mai bogat, mai des, in doar 4 saptamani.

NIOXIN rezolva problemele pierderii si subtierii firelor de par printr-o formula inovatoare de tratament care respecta 3 pasi importanti: CURATA – OPTIMIZEAZA – TRATEAZA

NIOXIN are la baza 6 tehnologii originale ce deschid calea spre un tratament personalizat, adaptat perfect nevoilor specifice fiecarei persoane. Fiecare sistem de ingrijire are in vedere gravitatea caderii parului, grosimea firului de par si daca parul este natural sau tratat chimic.

NIOXIN este solutia pentru o cadere normala a parului , dar si pentru o cadere puternica si vizibila.

TEHNOLOGIILE NIOXIN

BioAMP - Ofera un aspect de par des prin marirea diametrului fiecarui fir de par si reduce caderea parului prin consolidarea rezistentei impotriva degradarii si ruperii.

Activ-Renewal - Curata scalpul si ii ofera un mediu improspatat, iar parului natural ii ofera un luciu sanatos.

Transactive Delivery system – Ajuta la eliminarea sebumului din jurul firelor de par si a reziduurilor de pe pielea scalpului, lasand scalpul curat si improspatat.

Smooth Plex – Ofera hidratare echilibrata, netezire si reduce caderea parului prin consolidarea rezistentei impotriva degradarii si ruperii.

Glyco Shield – Ofera protectie si hidratare echilibrata pentru parul tratat chimic, iar scalpul se simte improspatat si intinerit.

Scalp Acces Delivery System – Ajuta la eliminarea sebumului din jurul firului de par si a reziduurilor de pe scalp,avand in acelasi timp si protectie UV pentru scalp.

Vrei un par sanatos? Una din solutii este sa tratezi scalpul cu SCALP RENEW, implicit radacina firului de par si apoi sa intretii rezultatul cu produse personalizate adecvate tipului de par.

Rezultatele vor fi imediate daca veti incerca in salon serviciul inovator SCALP RENEW. Acesta este un tratament de exfoliere ce ajuta la refacerea suprafetei scalpului activandu-i circulatia sangvina, indepartand sedimentele depuse in jurul firului de par si intarind firul de par.