Pro Fiber L’Oréal

Pro Fiber L’Oréal

Pro Fiber L’Oréal,

un tratament revolutionar pentru parul tau


PRO FIBER este un tratament de reparare a parului cu efect de lunga durata, un sistem revolutionar de ingrijire a parului ce contine APTYL 100, o combinatie exceptionala dubla moleculara ce actioneaza atat din interior, cat si din exterior. APTYL 100 este singura molecula reparatoare auto-regeneratoare pe piata produselor de ingrijire profesionala a parului, marca L’Oréal Professionnel. Pro Fiber este primul tratament de reparare cu efect de lunga durata ce poate fi reactivat la nesfarsit.

Tratamentele Pro Fiber se adreseaza tuturor tipurilor de par, cu o sensibilitate de la usor la foarte deteriorat. Protocolul Pro Fiber incepe in salon si se reactiveaza de acasa pentru 6 saptamani de refacere completa a parului.

Cei 3 pasi inseparabili ce trebuie urmariti sunt foarte simpli:

1. Activarea protocolului in salon – tuturor ne place să fim rasfatate in salon, iar daca acest lucru duce la regenerarea parului este cu atat mai bine. Protocolul in salon trebuie repetat o data la 6 saptamani.
2. Reactivarea tratamentului se realizeaza cu gama de produse recomandata de hairstylist in urma diagnosticului realizat in salon. Cu produsele special destinate utilizarii acasa, efectul protocolului Pro Fiber realizat in salon, se va mentine in continuare.
3. Prelungirea efectului la nesfarsit*, de acasa – la fiecare 4 samponari, masca/tratamentul se va înlocui cu fiola de APTYL 100 pentru a reactiva efectul protocolului din salon.

Cercetatorii L’Oréal Professionnel au stabilit 3 niveluri de deteriorare a parului, creand pentru fiecare o gama speciala Pro Fiber:


1. Rectify – pentru par usor deteriorat. Aceasta gama are un parfum specific de miere, flori exotice si citrice, invaluite intr-un mix delicat aromatic de vanilie si nuca de cocos.
2. Restore – pentru par deteriorat. Gama elibereaza note cremoase si usor condimentate de cardamom, iris si santal.
3. Reconstruct – pentru par foarte deteriorat. Gama ce elibereaza accente usor condimentate, invaluite in aroma puternica a esentei de vanilie.

Insa nu trebuie sa uitam un lucru: produsele de ingijire pentru folosirea acasa nu au un efect garantat daca protocolul nu este activat initial in salon.